Dobro došli

CBS International je deo CBRE Inc. grupacije, vodeće međunarodne kompanije na polju komercijalnih nekretnina, prema prihodima u 2016. godini. Svojim klijentima obezbeđujemo najširi uvid u tržišna kretanja i pružamo konsultantske usluge sa ciljem maksimiziranja vrednosti njihovih nepokretnosti.

Pročitaj više

 • Q2 2017

  Sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International uspešno je realizovao process zakupa novog maloprodajnog objekta MTS-a, u pešačkoj zoni Požarevca.

 • Q2 2017

  Sektor za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International uspešno je realizovao pregovore oko zakupa nove lokacije za Garinello, poznati modni brend, koji je odabrao pešačku zonu Bulevara Kralja Aleksandra za svoju novu radnju u Beogradu.

 • Q2 2017

  CORTEX, nastavlja da razvija svoju mrežu Brenda Women secret u Bosni i Hercegovini, otvaranjem nove radnje u maloprodajnoj zoni ulice Modena u Banja Luci , uz punu podršku kompanije CBS International koja je vodila pregovore oko zakupa.

 • Q2 2017

  Halk banka, najmlađa inostrana banka na tržištu, otvoriia je novu ekspozituru na opštini Stari grad u Makedonskoj ulici, uz podršku sektora za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2017

  Kompanija ORBICO otvorila je novi maloprodajnu objekat Mac consmetics u pešačkoj zoni Modene u Novom Sadu, uz podršku kompanije CBS International koja je realizovala pregovore.

 • Q1 2017

  FUJITSU, japanska multinacionalna kompanija koja pruža usluge i opremu za informacione tehnologije, preselila se u Airport City Beograd, jedini poslovni park u Beogradu, uz punu podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2017

  Domaća IT kompanija, BELIT, preselila se u dobro pozicioniranu poslovnu zgradu na Trgu Nikole Pašića, uz podršku kompanije CBS International.

 • Q1 2017

  DIGITEC GALAXUS, švajcarska kompanija za online prodaju, preselila se u poslovnu zgradu u centru Beograda, uz podršku sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q4 2016

  Nakon detaljne analize tržišta kancelarijskih prostora, tim CBS International za kancelarijske prostore, pružio je ekspertsku podršku Kineskoj državnoj banci u identifikovanju pravog poslovnog prostora koji može da odgovori specifičnim zahtevima novog igrača u bankarskoj industriji, na prestižnoj novobeogradskoj adresi. Pored realizacije zakupa, CBS International tim za projekt menadžment, je angažovan na usluzi kompletnog preuređenja 1.200 m2 prostora, kako bi nove kancelarije odgovarale visokim kriterijumima i standardima poslovanja ovog globalnog bankarskog giganta.

 • Q4 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International uspešno je realizovao zakup maloprodajnog prostora u okviru druge faze poslovnog centra GTC Fortyone za proširenje mreže apoteka kompanije Goodwill Pharm.

 • Q3 2016

  Uz punu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora, zastupnik za Doca modu i asesoare od kože, KG Fashion, pozicionirao i otvorio je novu radnju u Beogradu na Bulevaru Kralja Aleksandra.

 • Q3 2016

  Uz profesionalnu podršku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora, House of Samsonite, novi generalni distributer brenda, odabrao je ulicu Čika Ljubina u centru Beograda za svoju prvu maloprodajnu lokaciju.

 • Q2 2016

  PIRATE TECHNOLOGIES, kompanija koja se bavi online organizacijom putovanja, zakupila je kancelarijski prostor i preselila svoje poslovanje u Airport City Belgrade biznis park, uz profesinalnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q2 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International je uspešno realizovao zakup novog maloprodajnog prostora u okviru proširenja mreže lokala kompanije INTERSPORT, otvaranjem nove radnje u okviru retail parka, Aviv Park Pančevo.

 • Q2 2016

  TREFOLINO, domaća kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom dečijih igračaka, odlučila se za dalje širenje svoje mreže u okviru retail parka Aviv Park Pančevo uz profesionalnu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q2 2016

  Uz profesionalnu podršku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora AFRODITE MODE COLLECTION, odabrala je Terazije u centru Beograda za svoju novu maloprodajnu lokaciju.

 • Q2 2016

  Uz podršku sektora za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International, RAIFFEISEN Banka otvorila je svoju novu filijalu u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu.

 • Q2 2016

  SPORT DEPOT, domaće preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom sportskih brendova Jack Wolfskin, Keen, Lowa, Speedo, Everlast, odlučila se za otvaranje nove radnje na Karađorđevom Trgu u Zemunu, uz punu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q1 2016

  GIGATRON, renomirani maloprodajni lanac IT opreme i ostalih uređaja za domaćinstvo, odabrao je za novo sedište kompanije dobro pozicioniranu poslovnu zgradu u bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu uz profesionalnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2016

  SUMMA LABS, kompanija koja se bavi dizajniranjem i kreiranjem inovativnih komunikacionih rešenja, odabrala je Airport City Belgrade za novo sedište svoje kompanije, uz profesionalnu pomoć sektora za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International.

 • Q1 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International je uspešno realizovao proces zakupa novog kancelarijskog prostora za kompaniju ROAMING ELECTRONICS, uvoznika i distributera potrošačke elektronike i mobilnih uređaja, koja je za svoje novo sedište izabrala poslovnu zgradu Becad.

 • Q1 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International, uspešno je realizovao proces zakupa novog kancelarijskog prostora i preseljenja kompanije ELOPAK u poslovnu zgradu GTC Square.

 • Q1 2016

  Sektor za izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora kompanije CBS International, uspešno je realizovao proces zakupa novog poslovnog prostora i preseljenja kompanije PIN COMPUTERS u poslovnu zgradu Jubmes banke na Novom Beogradu.

 • Q4 2015

  CBS International tim za izdavanje i prodaju poslovnog prostora učestvovao je u pregovorima oko pronalaženja poslovnog prost ora za kompaniju SEVEN BRIDGES GENOMICS, koja je odabrala novu poslovnu zgradu u okviru biznis parka Airport City. Novo sedište kompanije SEVEN BRIDGES GENOMICS prostiraće se na neverovatnih 6.000 m².

 • Q4 2015

  Nakon preuzimanja većinskog kapitala Čačanske banke, Turska HALKBANKA je nedavno pronašla odgovarajući kancelarijski prostor u novoizgrađenoj poslovnoj zgradi GTC FortyOne uz profesionalnu podršku kompanije CBS International

 • Q4 2015

  TELEKOM SRBIJA, nacionalna kompanija za telekomunikacije, odlučila se za dalje širenje svoje mreže u okviru retail parkova Aviv Park Zvezdara, Beograd i Aviv Park Pančevo uz profesionalnu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q4 2015

  Uz profesionalnu podršku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora COCO SHOPPING je odabrao novu maloprodajnu lokaciju u okviru biznis parka Airport City.

 • Q4 2015

  PS FASHION, domaći modni brend, nastavlja širenje svoje mreže u tržnom centru Rajićeva, uz punu podršku sektora za izdavanje i prodaju maloprodajnih prostora kompanije CBS International.

 • Q3 2015

  CBRE sektor za izdavanje i prodaju industrijskih objekata učestvovao je u pregovorima oko pronalaženja magacinskog i kancelarijskog prostora za kompaniju CUMMINS, globalnog proizvođača dizel motora i sličnih tehnologija, u industrijskoj zoni Nove Pazove.

 • Q3 2015

  OFFICE SHOES nastavlja da širi svoju maloprodajnu mrežu u Srbiji, u Aviv Parku Zrenjanin, uz punu podršku CBS International tima za prodaju i izdavanje maloprodajnog prostora.

 • Q3 2015

  Uz ekspertsku podrsku CBS International tima za izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora MERCATOR-S, odabrao je centar Kraljeva za novu lokaciju svoje radnje.

 • Q3 2015

  DIP-TRADE, privatna firma za uvoz i veleprodaju naočara za sunce, odeće, obuće, sportske i druge opreme, odlučila je da proširi svoju maloprodajnu mrežu otvaranjem nove brendirane prodavnice Fly London u Čika Ljubinoj ulici, uz punu podršku kompanije CBS International.

 • Q3 2015

  Sektor za izdavanje i podaju maloprodajnog prostora kompanije CBS International je u ime T-GROUP, koji je odabrao Aviv Park Zrenjanin kao novu lokaciju za svoju radnju, učestvovao u pregovorima za zakup prostora.

Lokal

ID

25071

Lokacija

Južni Bulevar, Vračar, Beograd

Površina

521 m2

Cena

4.700 EUR mesečno

Struktura

1 nivo

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

23871

Lokacija

Novi Beograd

Površina

80 m2

Cena

850 EUR mesečno

Struktura

dve spavaće sobe

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

24050

Lokacija

Vračar

Površina

130 m2

Cena

1.500 EUR mesečno

Struktura

tri spavaće sobe

Imanje na prodaju

ID

17970

Lokacija

Slankamen

Površina

146 m2 + zemljište 1,7 ha

Cena

450.000 EUR

Struktura

pametna kuća sa jednom spavaćom sobom

Lokal u Beogradu za izdavanje

ID

27130

Lokacija

Bulevar Kralja Aleksandra

Površina

66 m2

Cena

6.000 EUR mesečno

Struktura

1 nivo - prizemlje

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

23690

Lokacija

Vračar

Površina

100 m2

Cena

1.600 EUR mesečno

Struktura

dve spavaće sobe

Stan za prodaju

ID

20630

Lokacija

Centar grada, Beograd

Površina

75 m2

Cena

140.000 EUR

Struktura

stan sa dve spavaće sobe

Stan u Beogradu za izdavanje

ID

23731

Lokacija

Vračar

Površina

200 m2

Cena

2.000 EUR mesečno

Struktura

četiri spavaće sobe

Kuća za prodaju

ID

937

Lokacija

Dedinje, Beograd

Površina

340 m2 + dvorište 475 m2

Cena

600.000 EUR

Struktura

kuća sa četiri spavaće sobe

Poslovno-trgovački objekat

ID

2553

Lokacija

Obilićev venac, Centar, Beograd

Površina

56 m2

Cena

4.500 EUR mesečno

Struktura

1 nivoa

Kancelarijski prostor

ID

20552

Lokacija

Novi Beograd

Površina

2.000 m2

Cena

14 EUR m2/mesečno

Struktura

2 sprata / 20 i više kancelarija

Kancelarijski prostor

ID

18910

Lokacija

Skender Begova, Beograd

Površina

140 m2

Cena

9 EUR m2/mesečno

Struktura

5 kancelarija

Stanovi u Beogradu za izdavanje

ID

14590

Lokacija

Ivankovačka, Vračar, Beograd

Površina

90 m2

Cena

1.100 EUR mesečno

Struktura

stan sa dve spavaće sobe

Stanovi u Beogradu za izdavanje

ID

22910

Lokacija

Milana Blagojevica Španca, Dedinje, Beograd

Površina

130 m2

Cena

1.400 EUR mesečno

Struktura

stan sa dve spavaće sobe

Kancelarijski prostor

ID

19270

Lokacija

Blok 19, Novi Beograd

Površina

140 m2

Cena

9 EUR m2/mesečno

Struktura

4 kancelarije